Retouneren & ruilen

Algemeen

Aankopen kunnen geruild of geretourneerd worden als deze niet aan de wensen van de klant voldoen. I Love Utreg hanteert een retourtermijn van 14 dagen. Voorwaarde is dat de klant het aankoopbewijs kan overleggen en de artikelen onbeschadigd en niet gebruikt/gedragen zijn. De artikelen dienen voorzien te zijn van alle originele labels en naar behoorlijke wijze te zijn verpakt.

Retouneren of ruilen via de post

Verpak de retour te zenden artikelen bij voorkeur in de originele verzenddoos en gebruik het retouradres. Retouradres: I Love Utreg, Lindenlaan 80, 1271BC Huizen. Na ontvangst inspecteert I Love Utreg alle retour gezonden artikelen. I Love Utreg is gerechtigd artikelen te weigeren en terug te sturen, wanneer deze gedragen lijken te zijn, beschadigd, of waarvan de originele labels zijn verwijderd. Zodra I Love Utreg de retouren heeft verwerkt en aan alle voorwaarden voor ruilen en retourneren is voldaan, wordt het factuurbedrag binnen 14 dagen teruggestort op de rekening of creditcard van de klant.

Verzending

I Love Utreg is niet verantwoordelijk voor problemen die zich voordoen tijdens het retour zenden van artikelen. Bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend): goederen die beschadigd raken tijdens verzending of verkeerd bezorgd worden. I Love Utreg adviseert daarom een verzender te gebruiken die de waarde van de retour gezonden artikelen verzekerd en de klant een bewijs van verzending geeft. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant en worden niet vergoed door I Love Utreg.